Damaskuse terasest kööginuga

Damaskuse terasest kööginuga

360,00 

Only 1 left in stock

SKU: K_N_2409/01 Category:

Description

Damaskuse terasest kokanuga, on loodud pakkuma täpsust, jõudlust ja elegantsi igas köögis. See tippklassi nuga koosneb 120 kihilisest Damaskuse terasest, mis ühendab terava lõikeserva ja vastupidavuse, pakkudes sujuvat ja mugavat lõikekogemust. Nuga on tuntud oma kauni mustrilise tera poolest, mis on visuaalne tunnusmärk Damaskuse terase tehnoloogiast – see garanteerib vastupidavuse ja pikaajalise lõikeomaduste säilimise.

Käepide on valmistatud stabiliseeritud puidust, mille eriline punane toon lisab noale luksuslikku välimust. Käepide on disainitud ergonoomiliseks, pakkudes mugavat ja kindlat haaret, mis muudab noa käsitsemise intuitiivseks ja mugavaks. Lisaks on see vastupidav niiskuse ja kulumise suhtes, mistõttu sobib kasutamiseks nii kodukööki kui ka professionaalsesse keskkonda.

Toote spetsifikatsioonid:

  • Tera muster: Klassikaline Damaskuse terase lainemuster
  • Kasutusala: Universaalne kokanuga, ideaalne nii liha, kala kui ka puu- ja köögiviljade täpseks lõikamiseks
  • Tera kuju: Kergelt kumer, et tagada sujuv ja täpne lõige
  • Kaal: Kerge ja hästi tasakaalustatud kasutusmugavuse suurendamiseks

Toote tutvustus: Damaskuse terasest kokanuga ühendab luksusliku disaini ja erakordse jõudluse. Selle noa tera on loodud pikaajalise teravuse ja vastupidavuse jaoks, olles ideaalne igapäevaste köögitööde tegemiseks, alates täpsest fileerimisest kuni paksude viiludeni. Punane stabiliseeritud puidust käepide lisab elegantsi ja tagab ergonoomilise haarde, muutes iga lõike sujuvaks ja täpseks.

Tõsta oma toiduvalmistamise kogemus uuele tasemele selle tippklassi Damaskuse terasest kokanoaga, mis on mõeldud nii professionaalidele kui ka kodukokkadele, kes hindavad Euroopa stiili ja kvaliteeti!

Additional information

Pikkus

200 mm

Laius

48 mm

Paksus

2.5 mm

Tera materjal

sepistatud damaskus 1075 ja 15N20

Käepideme materjal

Kaktusemahlavaiguga stabiliseeritud kask